Search

O Nama

PIC_ONAMA_02

Naša priča

ŠAHMATIK je privatno preduzeće osnovana 1977. godine. U periodu od osnivanja pa do danas, ŠAHMATIK je stekao imidž uspešne i efikasne kompanije.

Osnovu našeg poslovanja predstavlja proizvodnja i distribucija širokog spektra plastičnih proizvoda dizajniranih za svakodnevnu upotrebu. Naši proizvodi pokrivaju različite aspekte svakodnevnog života, uključujući kuhinjske potrepštine, opremu za kupatilo, opremu za baštu i terasu, ličnu i opštu higijenu i još mnogo toga.

Stručnost

Naša osnovna stručnost leži u proizvodnji i distribuciji preko 300 raznovrsnih plastičnih proizvoda. Izrađeni od niza visokokvalitetnih materijala, uključujući polipropilen, polietilen i polistiren, naši proizvodi su dizajnirani da zadovolje svakodnevne potrebe domaćinstava. Napredni proizvodni procesi se oslanjaju na najsavremeniju tehnologiju, sa više od 50 mašina namenjenih brizganju, ekstruziji i duvanju.

Zahvaljujući visokokvalitetnoj oprema i alatima Šahmatik proizvodi ambalažu za skladištenje hrane i prehrambenih proizvoda.

haitian-saturn-3800
sahmatik-plastic-5

Asortiman

Šahmatik Plastic je ponosan što može da ponudi širok asortiman proizvoda koji se proteže od laganih kašika za kafu do robusnog baštenskog nameštaja.

Sa raznolikim inventarom od preko 300 kalupa i alata, možemo proizvesti predmete od 5 grama do preko 6 kilograma.

Naši najveći kalupi su napravljeni po meri za izradu garnitura baštenskog nameštaja, stolova, stolica, korita i buradi.

Naš tim

Danas Šahmatik zapošljava više od 60 ljudi, a proizvodni procesi se obavljaju u tri smene. Članovi našeg tima su stručnjaci za različite aspekte proizvodnje plastike, od brizganja do kontrole kvaliteta i logistike. Zaposleni svojim bogatim iskustvom i znanjem čine Šahmatik imenom od poverenja u industriji prerade plastike.

Godišnji kapaciteti prerade PP-granulata, PE i ostalih materijala iznose oko 2000 tona. Proizvodne hale sa magacinskim prostorom obuhvataju oko 7000m2.

Šahmatik je lider u proizvodnji plastike široke potrošnje

Po proizvodnim kapacitetima, brojem mašina i alata, kao i po broju zaposlenih, Šahmatik predstavlja jednu od najvećih firmi ove vrste na prostorima ovog dela Evrope. Naša raznovrsna linija proizvoda poboljšava svakodnevni život uz pridržavanje najviših standarda kvaliteta i bezbednosti.

Učinite Šahmatik Plastic svojim pouzdanim partnerom u svetu plastike.
Kontaktirajte nas danas za sve vaše potrebe za plastičnim proizvodima.